God tid og kvalitet i behandlingen er nøgleordene hos os.

Rigtig mange danskere kæmper dagligt med rygproblemer af forskellig art. Engang imellem opstår rygproblemer akut, men for langt de fleste er det et konstant eller tilbagevendende problem. Uanset hvilke rygproblemer du døjer med, er det vigtigt, at du tager hånd om det. Kontakt din læge og få professionel hjælp hurtigst muligt, så dine rygproblemer ikke forværres.

Hos Størlings Fysioterapi har vi mange års erfaring med at afhjælpe rygproblemer af forskellig slags. Vi behandler både med  fysioterapeutisk massage, akupunktur, mobilisering, osteopati, McKenzi, laserbehandling eller andet tilpasset dine smerter og behov. Derudover sammensætter vi også skræddersyede træningsprogrammer, så rygproblemer og smerter holdes i skak fremadrettet.

 

Behandling af rygproblemer i Randers

Hos Størlings Fysioterapi starter vi hver behandling med en indledende samtale, hvor vi taler om dine rygproblemer og undersøger dig. Herefter igangsætter din fysioterapeut et behandlingsforløb, som oftest sammenkobles med et målrettet træningsprogram.

Vi udfører vores behandlinger i et privat og aflukket rum. Vi udfører først selve behandlingen, hvorefter vi gennemgår øvelserne sammen, så du sikres den rette vejledning. Læs mere om vores faciliteter her.

Skulle der opstå problemer efter et endt behandlingsforløb, er du altid velkommen til at kontakte os igen. Vi hjælper og vejleder fortløbende efter behov og ønske.

 

Årsager til rygproblemer

Der er mange årsager til, at så mange af os døjer med rygproblemer. Oftest skyldes det enten stillesiddende arbejde eller for mange tunge løft på jobbet. Smerterne kan både sætte sig i lænden eller højere oppe i ryggen. Dertil kommer de supplerende smerter og spændinger i skuldre og nakke, som opstår når vi kompenserer for rygsmerterne.

Ryggen består af et komplekst system af brusk, muskler, nervebaner og knoglehvirvler. Derfor kan én forkert bevægelse hurtigt forårsage rygproblemer fx. et hekseskud. Rygproblemer kan også skyldes myoser i musklerne, sammenfald i ryghvirvler, klemte nerver, en skæv ryg, hold i lænden eller nakken eller en diskusprolaps.

Rygproblemer kan medføre kraftige smerter, som kan vare et par dage eller være kroniske. Uanset smerteniveauet og varigheden, kræver rygproblemer smertelindring og behandling, så livskvaliteten ikke forringes. Alle fortjener et godt og smertefrit liv.

 

Kontakt os for mere information

Størlings Fysioterapi er godkendt til tilskud via sygesikring, såfremt du har fået en henvisning fra din læge. Er du medlem af Danmark gives der yderligere tilskud.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til behandlinger, priser eller træning. Vi svarer altid hurtigst muligt. Ved akutte rygproblemer, skal du ringe ind til vores reception og booke en akut-tid hurtigst muligt. Jo hurtigere du kommer i behandling, jo bedre.