God tid og kvalitet i behandlingen er nøgleordene hos os.

PETER STØRLING

Fysioterapeut

Læs mere

PETER STØRLING

Klinikejer

Autoriseret fysioterapeut, uddannet i Odense i 1982. Stor viden indenfor behandling af ryg og nakkeproblemer ud fra Mc Kenzie og MT teorier. Over 20 års erfaring indenfor idrætsskader og træningsteorier fra praktisk arbejde med både professionelle fodboldsspillere og amatører på alle planer. Velfunderet i motions- og styrketræning efter 22 års tilknytning til anerkendt motionsinstitut i Odense. Gennemgribende erfaring med optræning af patienter med kroniske lidelser og rehabilitering af ulykkesramte. God erfaring med træning af hjertepatienter. Som det seneste tiltag også akupunkturbehandling.

Skriv til Peter:
peter@sundhedshuset.dk

HENRIK PLATZ

Fysioterapeut

Læs mere

HENRIK PLATZ

Autoriseret Fysioterapeut

Uddannet i Århus i 1999. Indlejer siden 1999.
Tidligere ansat på klinik i Århus med vægt på træning og behandling af idrætsskader, fysioterapeut for AGF´s Håndboldherrer samt foredragsholder og instruktør for ryghold i Fitness DK.
Viderudd. indenfor : McKenzie, Osteopathi 4 år ved international academy of osteopathi, akupunktur, MET, MFR, manuel terapi, idrætsfysioterapi samt erfaring med rygtræning, fysioterapeut for håndbold og golfspillerere.

Skriv til Henrik:
henrik@sundhedshuset.dk

ALLAN JUUL

Fysioterapeut

LONE PIILGAARD ANDERSEN

Fysioterapeut

MIKKEL JESSEN

Fysioterapeut

PETER BRUND KRISTENSEN

Fysioterapeot

METTE LOURING NIELSEN

Sekretær

JANNE KRISTENSEN

Sekretær

PIA SIMONE DAM

Sekretær