God tid og kvalitet i behandlingen er nøgleordene hos os.

Hos Størlings Fysioterapi tilbyder vi fysioterapeutisk massage – en vigtig del af fysioterapi indenfor en lang række områder. Fysioterapeutisk massage er en meget alsidig behandlingsform, hvor fysioterapeuten bearbejder muskulaturen og dybtliggende væv på forskellig vis, hvorved led, sener og muskler begynder at spille bedre sammen.

Ønsker du en smertefri hverdag, er en fysioterapeutisk massage i Randers første skridt i den rigtige retning.

 

Fysioterapeutisk massage i Randers

Massage er et rigtig godt redskab til behandling af de skader vi fx. tildrager os, når vi udfører for meget stillesiddende arbejde, arbejder under stressede arbejdsvilkår eller udsætter kroppen for andre typer overbelastning. Alt sammen faktorer, som kan give os smerter og spændinger, hvilket hurtigt nedsætter vores arbejdsevne og generelle velvære.

Ved at bruge fysioterapeutisk massage, stimulerer fysioterapeuten væv og muskler som forbedrer blodcirkulationen og frigøres smertestillende stoffer. Kroppen får herefter lettere ved at udskille affaldsstoffer, så muskulaturens balance lettere genoprettes og smerterne aftager.

Hos Størlings Fysioterapi har alle fysioterapeuterne et udførligt kendskab til kroppens anatomi samt muskulaturens opbygning. Et nødvendigt fagligt fundament, når man skal vurdere den enkeltes behov, og skræddersy en fysioterapeutisk massage herefter. Størlings Fysioterapi er eksperter i alle former for professionel fysioterapeutisk massage. Her er du sikret effektfulde behandlinger, som hjælper dig nu og i fremtiden.

 

Hvilken betydning har en professionel massage?

  • Stive og spændte muskler løsnes
  • Kroppen afstresses
  • Hvileperioden ved sportsskader forkortes
  • Forebyggelse af muskelspændinger
  • Større bevægelighed i muskler, led og sener
  • Blodgennemstrømningen i musklerne forbedres
  • Affaldsstofferne udskilles lettere fra muskelvævet
  • Spændingshovedpine afhjælpes
  • Godt til generel smertelindring, da produktionen af endorfiner øges

 

Sådan foregår en massage hos Størlings Fysioterapi

Hos Størlings Fysioterapi giver vi os god tid til vores patienter. Vi starter derfor med en udførlig samtale inden selve behandlingen og massagen igangsættes, hvorefter der rundes af med målrettet træning. Har du akutte smerter, er det dog ikke altid, at vi runder af med træningsøvelser, da din krop måske trænger til hvile efter behandlingen. Behandlingen og massagen udføres i et privat, aflukket behandlingsrum. Du kan læse mere om vores faciliteter her.

Vi starter med at undersøge dig grundigt, og taler dine individuelle behov og forventninger igennem. Herefter behandler vi dig med fx. fysioterapeutisk massage, massage, mobilisering, osteopati, McKenzi, akupunktur, laserbehandling eller andet tilpasset dine specifikke smerter og behov.

Når selve behandlingen er ovre, gennemgår vi de træningsøvelser, som kan forebygge flere gener og smerter. Fysioterapi er oftest en kombination af målrettede behandlinger og træning, så vi får sikret dig bedre fysiologiske vilkår fremadrettet.

 

Kontakt os for mere information

Har du fået en henvisning fra lægen, gives der offentligt tilskud via sygesikringen. Er du medlem af Danmark gives der yderligere tilskud. Har du spørgsmål til vores priser eller behandlinger, er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller opkald. Vi forsøger altid at svare hurtigst muligt på henvendelser.