God tid og kvalitet i behandlingen er nøgleordene hos os.

Hos Størlings Fysioterapi har vi stor erfaring med behandling af hold i nakken. Vi kan både hjælpe med akut hold i nakken, men også tilrettelægge og varetage et skræddersyet behandlingsforløb. Ønsker du at modtage holdtræning, for at forebygge hold i nakken, tilbyder vi også professionel træning i vores klinik i Sundhedshuset i hjertet af Randers.

 

Få akut behandling af hold i nakken

Et hold i nakken kan være meget smertefuldt, og kræver derfor ofte akut behandling, så de medfølgende spændinger ikke forårsager yderligere smerte. Har du fået hold i nakken, bør du derfor kontakte din læge hurtigst muligt, så du kan få en akut henvisning til en fysioterapeut.

Hos Størlings Fysioterapi behandler vi både med laser, fysioterapeutisk massage, mobilisering, osteopati, McKenzi, akupunktur m.m. Ikke to patienter er ens, så vi skræddersyr altid alle vores behandlinger og træningsforløb efter den enkeltes behov.

 

Undersøgelse og behandling af hold i nakken

Hos Størlings Fysioterapi starter vi altid med en grundig undersøgelse og samtale. Herved sikrer vi bedst, at du får den rigtig behandling og træning. Når vi har undersøgt dig, sætter vi behandlingen igang.

På klinikken har vi private, aflukkede behandlingsrum, som vi benytter i denne sammenhæng. Du kan læse mere om vores faciliteter her. Efter selve behandlingen får du vejledning i en række skræddersyede øvelser, som kan forebygge flere tilfælde af hold i nakken.

 

Årsager til hold i nakken

Årsagen til hold i nakken, er oftest at de små facetled i nakken låser sig fast på en uhensigtsmæssig måde. Det gør det vanskeligt at bevæge nakken, hvilket forårsager irritation og hævelse omkring leddene i nakken. Sener og muskler bliver spændte, ømme og hårde. Behandling af hold i nakken er oftest nødvendigt, hvis du vil undgå at presse de omkringliggende nerver endnu mere.

Inden du kommer i behandling hos Størlings Fysioterapi, undersøges din nakke med stor grundighed. Det hænder at nakkesmerter skyldes en diskusprolaps, som kræver en helt anden behandling end et almindeligt hold i nakken. Derfor skal vi sikre os, at du både diagnosticeres, behandles og trænes korrekt.

 

Hold i nakken og hovedpine kan også skyldes psykisk belastning

Årsagen til nakkeproblemer og spændingshovedpine kan både være psykisk og fysiologisk. Er du fx. stresset på jobbet, spænder du måske ekstra meget i nakke og skuldre. Det kan forplante sig videre og give spændningshovedpine.

Hos Størlings Fysioterapi behandler vi både med massage, fysioterapeutisk massage, mobilisering, osteopati, McKenzi, akupunktur, laserbehandling og målrettede øvelser. Når de fysiske smerter forsvinder, vil der ofte være mere overskud til at håndtere det psykiske aspekt.

 

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til vores behandlinger, priser eller faciliteter er du meget velkommen til at kontakte os via mail eller telefon. Vi svarer hurtigt på henvendelser og rådgiver altid vores kunder til de bedste behandlinger. Med en henvisning fra din læge, kan du få tilskud fra sygesikringen. Desuden giver medlemskab af Danmark yderligere tilskud.